Newsletter

Państwa adres e-mail

Przystawki

PRZYSTAWKI / STARTERS:

 

Przystawki zimne:

Carpaccio wołowe z piklami z kaszubskiej spiżarni, rokiettą siewną, parmezanem i kremem balsamicznym

26 PLN

Tatar z łososia ze świeżym ogórkiem, czerwoną cebulką, musztardą, grzanką z bagietki oraz granitą z czarnego bzu

26 PLN

Śledź w czterech ziołach

12 PLN

 

Przystawki ciepłe:

Kaszanka własnej produkcji na chrupiącej grzance pszennej podana z ogórkiem kiszonym, długo duszoną cebulką oraz musem z pieczonego jabłka

14 PLN

Krewetki tygrysie duszone w winie podane z mini sałatką i grzanką czosnkową

35 PLN

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij