Newsletter

Państwa adres e-mail

Przystawki

PRZYSTAWKI / STARTERS:

 

Przystawki zimne:

Tatar z łososia ze świeżym ogórkiem, szalotką, musztardą i oliwą oraz granitą z kwiatów czarnego bzu podany z blinami ziemniaczanymi i kwaśną śmietaną

26 PLN

Tatar z jelenia podany z marynowanymi grzybami, oliwą rzepakową, , piklowaną szalotką, chrupkim z jarmużem z dodatkiem emulsji z żółtka

28 PLN

 

Przystawki ciepłe:

Kołduny grzybowe podane w emulsji maślanej z majerankiem i czosnkiem

15 PLN

Kaszanka własnej produkcji na chrupiącej grzance pszennej podana z sałatką z kiszonego ogórka, długo duszoną cebulką oraz musem z pieczonego jabłka

14 PLN

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij