Przyjazd
Wyjazd

Szczegóły aktualności

14 listopada 2019

W listopadzie imieniny św. Marcina, a co za tym idzie, na stołach króluje gęsina. Nie mogło jej zabraknąć w Restauracji Malëna.

Carpaccio z gęsi podwędzanej/ buraki pieczone/ grzybki marynowane/ pomidorki cherry/ rukola/ oliwa ziołowa/ krem balsamiczny

Goose smoked carpaccio/ baked beetroot/ marinated mushrooms/ cherry tomatoes/ arugula/ herb oil /balsamic cream

16 zł

 

Zupa krem z dyni/ mleczko kokosowe/ imbir/ chilli/ olej dyniowy/ prażone pestki dyni  Pumpkin cream soup/ coconut milk/ ginger/ chilli/ pumpkin oil/ roasted pumpkin seeds

12 zł

 

Pierś z gęsi w sosie borowikowym z rukolą/ kasza gryczana niepalona/ buraczki zasmażane
Goose breast in boletus sauce with arugula/ buckwheat not roasted/ fried beetroot

48 zł

 

Gruszka duszona w czerwonym winie/ sos śliwkowy/ gałka lodów korzennych

Pear braised in red wine/ plum sauce/ scoop of root ice cream

14 zł

Lokalizacja na malowniczych Kaszubach
Bazuny Hotel*** & SPA ul. Kościuszki 17, 83-400 Kościerzyna
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij